Ochrana osobních údajů - GDPR

Dne 25. května 2018 vstoupilo v účinnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Mateřská škola "korálek", Liberec, jako správce a zpracovatel osobních údajů za účelem naplnění zásady transparentnosti ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen GDPR) informuje o základních aspektech zpracování osobních údajů, které probíhají v rámci činností naší organizace, o právech subjektů údajů a způsobech jejich uplatnění.

 

 Správce osobních údajů:

Název organizace:  Mateřská škola "Korálek", Liberec

Sídlo organizace:  Aloisina výšina 645/55, Linerec XV, 460 15

IČ:  72742186

Kontaktní telefon:  482 751 158

Kontaktní e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

ID datové schránky:  8f5ks5c

Web:  www.mskoralek.cz

 

 Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

V souladu s článkem 37 odst. 1 písm. a) GDPR správce osobních údajů zřídil funkci pověřence (DPO - Data Protection Officer).

Titul:  Ing.

Jméno:  Zbyněk

Příjmení:  Vavřina

Kontaktní telefon:  +420 602 423 675

Kontaktní e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Hlavním úkolem pověřence je monitorování souladu zpracování osobních údajů s povinnostmi vyplývajícími z GDPR, provádění interních auditů, školení pracovníků a celkové řízení agendy interní ochrany dat správce osobních údajů.

Mezi další úkoly Pověřence náleží např.:

  • poskytování informací a poradenství správci a zaměstnancům správce, kteří se na zpracování osobních údajů podílejí,
  • monitorování souladu činností správce s GDPR,
  • poskytování poradenství na vyžádání, pokud jde o posouzení vlivu na ochranu osobních údajů,
  • spolupráce s Úřadem pro ochranu osobních údajů,
  • působení jako kontaktní místo pro subjekty údajů,
  • zpracování doporučení v oblasti úprav interních předpisů (směrnic),
  • realizace školení zaměstnanců, kteří provádějí zpracování osobních údajů,
  • poskytování metodické pomoci při reolizaci inventury zpracování osobních údajů,
  • poskytování metodické pomoci při zpracování analýzy rizik,
  • poskytování metodické pomoci při návrhu technických a organizačních opatření v rámci nápravných opatření,
  • poskytování metodické pomoci při jednání s dodavateli software či technologií dotýkajících se problematiky zpracování osobních údajů.

  

22. 10. 2018 - 13:02 - MŠ Korálek Liberec
pořadatel: FitKidstermín: 18.-22.2.2019lokalita:...
19. 10. 2018 - 13:30 - Hana Zahradníková
Přiložené soubory:jídelníček 22.10. – 28.10....
18. 10. 2018 - 11:04 - MŠ Korálek Liberec
Prosíme sledujte průběžně.Seznam kulturních akcí bude...
08. 10. 2018 - 20:29 - MŠ Korálek Liberec
Termín uzavření MŠ v době vánočních prázdnin:...

Hvězdičky ve včelíně
24. 05. 2018 - 09:27